24|10

Lycurgus tegen Sliedrecht Sport live te beluisteren via OOG

Lukt het jou niet om vanmiddag de kraker tussen Amysoft Lycurgus en Sliedrecht Sport bij te wonen? Treur dan niet, want het radioprogramma OOG Sport verzorgt een live verslag. OOG Sport is iedere zondagmiddag van 14:00 tot 17:00 uur te beluisteren via Omroep Organisatie Groningen. Dat kan via oogradio.nl of via de OOG app.

Lycurgus tegen Sliedrecht Sport live te beluisteren via OOG

Foto: Hans van Wijngaarden

Nog nooit won Sliedrecht Sport in Groningen en van de laatste tien wedstrijden won Lycurgus er acht. Vorig seizoen won Sliedrecht in de kampioenspoule maar liefst met 3-0 van de Groningers, waardoor de mannen van coach Arjan Taaij ternauwernood nog een finaleplek konden bemachtigen. Dankzij Sliedrecht, dat verrassend met 2-3 van Orion won, bereikte Lycurgus toch nog de finale, die het verloor van Draisma Dynamo.

Amysoft Lycurgus verloor dit seizoen de Supercup van Draisma Dynamo met 3-0 en Sliedrecht Sport verloor op 9 oktober ook van Draisma Dynamo, maar kwam in Apeldoorn wel op een 0-2 voorsprong in sets. Uiteindelijk delfde het met 3-2 het onderspit.

Kortom: Lycurgus is als titelkandidaat en op basis van onderlinge resultaten de favoriet, maar van onderschatting zal geenszins sprake zijn. Sliedrecht Sport ziet zichzelf namelijk als luis in de pels van de Eredivisie-elite en met de terugkeer van Floris van Rekom aast de ploeg van Paul van der Ven op stunts tegen topclubs.

De wedstrijd in Groningen begint om 15:00 uur.


Terug naar nieuws overzicht


Business Club