03|03

Mannen pakken volle buit tegen Limburg

Onze mannen stonden voor de lastige opgave om in Linne de winst te pakken, iets dat Lycurgus pas via de tiebreak lukte en Dynamo in de beker niet voor elkaar kreeg, om zo zicht te houden op een plaats bij de bovenste vier.

Mannen pakken volle buit tegen Limburg

Verslag van Volleybalkrant.nl

Een dag later was het de beurt aan Sliedrecht Sport om antwoord te geven op de ruime overwinning in Barneveld. Er wachtte de ploeg van trainer/coach Paul van der Ven geen gemakkelijke opgave. Numidia Topvolleybal Limburg stond in eigen huis met smart te wachten op de ploeg uit Sliedrecht. De mannen uit Limburg kennen een uitstekende tweede seizoenshelft en wisten vorige week zelfs regerend landskampioen Draisma Dynamo uit te schakelen in de kwartfinale van de beker.

Goed voorbereid reisde Sliedrecht Sport af naar het verre Limburg. Die goede voorbereiding werd beloond; na iets meer dan een uur spelen stond er 0-3 op het scorebord. Met 15-25, 21-25 en 19-25 werd het ook voor Sliedrecht Sport een afgetekende overwinning. Met name Rick van der Sluis, spelverdeler aan de kant van Sliedrecht Sport, kende een goede wedstrijd. Maar liefst 8 aces noteerde hij achter zijn naam. Topscorer van de wedstrijd werd Marius den Hartog, met 14 punten. De strijd om plek vier ligt dankzij deze knappe en strakke overwinning van Sliedrecht Sport dus nog altijd open.

Hier lees je het hele artikel op Volleybalkrant.nl.


Terug naar nieuws overzicht


Business Club