25|01

Mariska Koster over clash van D1 tegen Activia

Zaterdag staat de tweede thuiswedstrijd in 2024 van Dames 1 op het programma; en wel tegen Activia uit St. Anthonis. De eerste thuiswedstrijd van dit jaar eindigde, na een spannende strijd, in een 3-2 overwinning voor Sliedrecht Sport. Naast deze thuisoverwinning werden ook de andere twee wedstrijden van 2024 winnend afgesloten. Een mooie start dus van dit nieuwe jaar, waar zaterdag hopelijk een positief vervolg aan gegeven kan worden.

Mariska Koster over clash van D1 tegen Activia

Foto: Peter Verheijen

Met nog slechts twee wedstrijden te gaan in de reguliere competitie van de Eredivisie Dames, nadert de ontknoping. Wie gaat zich plaatsen voor de A-poule voor het vervolg van de competitie en wie moet genoegen nemen met een plaats in de B-poule? De dames van Sliedrecht Sport kunnen zaterdag goede zaken doen in de wedstrijd tegen Activia Dames 1 en alles in eigen hand houden door een mooi resultaat neer te zetten.

Sliedrecht bezet op dit moment de derde plaats in de competitie met 31 punten, waar de dames van Activia het met 9 punten en een negende plek moeten doen. De eerste wedstrijd tegen de Brabantsen werd met 3-1 gewonnen door Sliedrecht Sport. Met deze voorkennis lijken de beste kansen voor een overwinning dit weekend bij de thuisclub te liggen. Toch bestaat er een gezegde dat resultaten uit het verleden geen garanties bieden voor de toekomst. De wedstrijd start gewoon op 0-0. De vrouwen van Sliedrecht Sport zullen dus alles uit de kast moeten halen. Bij een overwinning is plaatsing waarschijnlijk nog niet definitief, maar het zou een hele belangrijke stap in de goede richting zijn.

De wedstrijd begint om 20:00 uur in De Basis. Daarvoor komt Dames 2 in actie in de Topdivisie. Vanaf 17:15 uur strijden zij (nummer 8) tegen de vice-koploper Dinto uit Warmenhuizen. Spannende pot! De entree voor beide wedstrijden is gratis.


Terug naar nieuws overzicht


Business Club