10|12

MB2 blijft in race om kampioenschap

Vandaag moesten we tegen OKK Meisjes B1. Dit was hun laatste wedstrijd. We gingen na een snelle warming-up meteen spelen. We gingen lekker van start en we stonden voor, totdat we boven de 20 punten kwamen. Alles ging mis. Ballen werden niet afgemaakt, we ging verkeerd serveren en tot slot maakten we ons mooie pasjes en setjes niet af. Het werd heel spannend maar OKK maakte het af en won met 25-27.

MB2 blijft in race om kampioenschap

Set 2 was eigenlijk een beetje hetzelfde als set 1. We maakten gewoon niks af en we lieten hen het wel afmaken. Door een goeie serves serie van de tegenstanders wonnen ze met 18-25.

We moesten op dit punt echt de knop omzetten. In de derde set keken we eerst naar een grote achterstand aan, maar door een paar goede aces van Sam maakten we het heel spannend. Deze set eindigde ook in 28-26 voor ons!!

Wordt dit de laatste of de één-na-laatste set? We hadden deze set goed onder controle en door weer goeie aces van eigenlijk wel iedereen wonnen we deze set iets gemakkelijker dan de vorige 25-17.

De laatste set: we begonnen met precies dezelfde opstelling hoe we eindigden. Het belangrijkste vond coach Sara goed serveren. Dit ging alleen mis bij twee van de beste services die van Benthe en Sam gingen achter elkaar in het net of uit. Gelukkig wisten we ons te herpakken en maakten we de punten af! 15-7 gewonnen!! 3-2 van OKK gewonnen!!

Volgende week is onze laatste wedstrijd tegen WIK. Gelukkig doen we nog wel mee met de race om het kampioenschap, en hangt het af van de laatste speelronde!


Terug naar nieuws overzicht


Business Club