04|12

MB2 op jacht naar de koppositie

Zaterdag was de belangrijke wedstrijd tegen Volley Zuid. We moesten winnen en dan konden we de koppositie pakken...

En in set 1 hielden we ons daar ook goed aan. Charlotte had een paar goed aces, en stiekem moest de tegenstander ook nog een beetje inkomen. Door dit wonnen we met 25-09.

We wilden in diezelfde flow blijven, we stonden het zelfde opgesteld dus moest goed komen zou je zeggen. Helaas ging dit niet als gepland, maar we haalden in en begonnen er weer in te geloven. door die kleine foutjes toch verloren met 23-25.

In set 3 waren we gewisseld van opstelling en moesten we elkaar helpen als de paas niet goed kwam bij de setter en iets meer aanvallen. De paas was goed maar we maakten het steeds niet af, heel jammer maar verloren we met 16-25.

De laatste of misschien toch nog een vijfsetter. We zetten alles op alles om te winnen. Jammer genoeg keken we tegen een grote achterstand aan, maar die haalden we in. Benthe serveerde nog een paar goede ballen maar door een miscommunicatie verloren we deze nipt met 23-25.

Heel erg jammer maar we gaan alles op alles zetten om van deze competitie het beste te maken! Bedankt Laura (scheids) en Julia (teller) van A1.