15|05

MC3 The Girls goes… uhm, nou ja….

Er was eens... Een vreselijk leuk, gezellig, sportief en met vlagen zo gek als een deur team dat moest volleyballen tegen Voltena MC1. Dit was een wedstrijd die aan het begin van de tweede seizoenshelft niet gespeeld kon worden en nu werd ingehaald.

MC3 The Girls goes… uhm, nou ja….

Uiteraard hadden wij de thuiswedstrijd nog in ons geheugen en wisten we: dit zou geen makkie worden. Ze zijn tenslotte ook niet voor niets kampioen geworden! Maar één of twee setjes meenemen naar Sliedrecht zou al geweldig zijn ?.

Aan de voorbereiding en zin lag het in ieder geval niet. Ruim op tijd en bijna in één keer goed gereden kwamen we aan bij sporthal de Crosser in Werkendam. We hadden een lekkere warming up en om 13.30 uur precies floot de scheidsrechter voor de start van de wedstrijd. …………………….……………………………………………………………………………………………………………….…………………….……………………………………………………………………………………………………………….…………………….……………………………………………………………………………………………………………….…………………….……………………………………………………………………………………………………………….…………………….……………………………………………………………………………………………………………….…………………….……………………………………………………………………………………………………………….
Einde wedstrijd. Wij willen niet teveel over deze wedstrijd kwijt. De uitslagen zijn op te zoeken op de site van de Nevobo ?

We hebben nog één wedstrijd te gaan. Volgende week om 12.45 uur in De Basis tegen WHV. We hopen dat we deze seizoenshelft met veel publiek op de tribune kunnen afsluiten. Dus ouders, broertjes, zusjes, opa’s (en niet alleen de twee beroemde opa’s), oma’s, ooms, tantes, ooms, neefjes, nichtjes en al onze overige fans: tot volgende week! Fijn weekend! ?


Terug naar nieuws overzicht


Business Club