19|03

MC3 The Girls strikes again

Vandaag... de uitwedstrijd tegen Volley Meerkerk MC1! Helaas was onze eigen coach Sara niet van de partij, maar uiteraard met een hele goede reden. Coach Carin nam vandaag deze belangrijke taak over. Nee nee, geen paniek! Niet leuk om nu al te verklappen, maar deze verandering bracht ons niet van slag! ๐Ÿ˜‰

MC3 The Girls strikes again

Om 10.00 uur verzamelen bij de Basis .. wat een heeeeeeeeerlijke tijd en op elkaar wachten in de โ˜€๏ธ is echt geen straf! Op โ€˜t gemakkie naar Meerkerk en na een lekkere voorbereiding begonnen we vol goede moed aan de wedstrijd. En wat was deze leuk! Lange rallyโ€™s, mooie services, geblokt, gesprongen en gedoken… alles zat er in (en lukte ook).

De eerste set is altijd een beetje aftasten. Deze ging dan ook gelijk op totdat wij op 21 punten stonden (en zij iets minder). Onze Charlotte was aan service en kreeg de opdracht de set uit te serveren ๐Ÿ˜‰. En dat deed ze nog ook: 18-25.

Natuurlijk had de tegenpartij ons een beetje door, maar wisten we ze van slag te brengen met ons hectische wisselbeleid ๐Ÿ™ˆ. Wat deze set opviel? Herinneren jullie je die duik van Van Persie โšฝ๏ธ nog? Zoโ€™n duik had onze Sam vandaag ook en leverde ook een punt op! Helaas was het niet genoeg voor de setwinst. (25-21).

Die derde set moest en zou weer voor ons zijn, afgesproken? Afgesproken! Mede door onze Noa die bijna de hele derde set aan service leek te zijn, konden we deze set op onze naam bijschrijven: 15-25.

Nu mocht er natuurlijk niets meer misgaan en dat ging het ook niet! De vierde set was met 16-25 ook voor ons! Een mooie 3-1 overwinning! Wij hebben genoten en genieten nog even verder โ˜€๏ธ

Fijn weekend allemaal! Oja! Volgende week 09.00 uur (zucht) spelen we in de Basis tegen WHV. Wie zien we daar???


Terug naar nieuws overzicht


Business Club%d bloggers liken dit: