11|06

Meino Rozendal terug. Julia blijft

Meino Rozendal keert komend seizoen terug bij Sliedrecht Sport. Hij wordt assistent van trainer-coach Elroy Bezemer bij landskampioen Dames 1. In 2008-2009 vervulde Rozendal al een keer dezelfde rol. In de periode 2009 tot en 2012 was hij drie seizoenen hoofdcoach en veroverde toen het allereerste blauw-witte landskampioenschap (2011-2012) én de eerste Nationale Beker (2012).

Meino Rozendal terug. Julia blijft

Meino Rozendal in zijn eerste periode bij Sliedrecht Sport

De oud-spelverdeler (55) van onder andere Brevok en Mikro Electro Roosendaal werkte voordat hij de eerste keer bij Sliedrecht begon zes jaar op het hoogste volleybalniveau in België. Na Sliedrecht Sport was hij wederom actief in België, als hoofdcoach van Datovoc Tongeren, Volley VAMOS Stekene en Heren 1 van Fixit Volley Kalmthout.

“Een aangename verrassing”, aldus Meino Rozendal. “Ik zie het als een blijk van vertrouwen dat ik na tien jaar weer teruggevraagd ben. Ik heb veel zin om in deze ondersteunende rol een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van het team.”

Hoofdcoach Elroy Bezemer: “Ik ken Meino al erg lang en kan goed met hem samenwerken. Hij heeft ontzettend veel ervaring; waarmee hij echt van toegevoegde waarde is voor ons team.”

Julia Joosten
Daarnaast valt te melden dat Julia Joosten heeft bijgetekend en het komende seizoen in het vertrouwde blauw-wit te bewonderen is. “Daar zijn we erg blij mee”, aldus Bezemer. “Niet alleen vanwege haar kwaliteiten in de pass, maar ook door haar oplossingen in aanvallend opzicht.”

Met het aanblijven van de 21-jarige passer-loper komt het team op acht speelsters: libero Emma Rekar, spelverdelers Eline de Haan en Noa Rahangmetan, middens Pascalle Cnossen en Lana Lijkendijk en passer-lopers Dagmar Mourits, Louise Bijlsma en dus Joosten.

De wegen van diagonaal Vera Mulder en Sliedrecht Sport scheiden na dit seizoen.


Terug naar nieuws overzicht


Business Club