25|10

Meisjes C5 maakt vliegende start met nieuwe sponsor

Sliedrecht Sport Meisjes C5 is het volleybalseizoen goed begonnen. Er is in de eerste drie wedstrijden nog geen set verloren en dat maakt ze tot koploper van de poule 2e klasse B. Dankzij sponsoring van The Flying Dutchman @ Work schitteren ze ook nog eens in het geheel nieuwe wedstrijdtenue.

Meisjes C5 maakt vliegende start met nieuwe sponsor

Ook Meisjes C4 draagt met veel plezier en trots de wedstrijdtenues die door The Flying Dutchman @ Work gesponsord zijn.

Wekelijks wordt er door beide teams hard getraind in Sporthal De Basis. TFD maakte hiervan een filmpje om zo de teams succes te wensen.

The Flying Dutchman @ Work is het bemiddelingsbureau dat gediplomeerde beveiligers helpt bij het vinden van de baan die perfect aansluit bij hun ambities en competenties. Sinds april 2022 is het mogelijk om gratis een MBO 2 opleiding tot beveiliger te volgen. Tijdens het opleidingstraject gaat de aspirant één dag in de week naar school en de overige dagen aan het werk bij één van de grootste beveiligingsbedrijven. Op dit moment volgen bijna honderd aspiranten deze opleiding. The Flying Dutchman @ Work maakt hiermee het verschil.

Ben je als kandidaat op zoek naar een uitdagende beveiligingsopdracht of als bedrijf op zoek naar een geschikte kandidaat? Neem dan zeker eens een kijkje via deze link.


Terug naar nieuws overzicht


Business Club