25|10

Nienke de Waard blikt vooruit op eerste thuiswedstrijd Dames 1

Nadat de start even op zich liet wachten zijn nu ook de damesteams in de Eredivisie begonnen. Gelukkig was er in de tussentijd genoeg vrouwenvolleybal te zien met in het oranje tenue oud-Sliedrecht speelsters Florine, Fleur en Tessa. Niet het resultaat waar we op gehoopt hadden, maar wel prachtige wedstrijden in een mooie ambiance in Arnhem, Rotterdam en Apeldoorn. 

Nienke de Waard blikt vooruit op eerste thuiswedstrijd Dames 1

Foto: Guillaume Kortekaas

Waar de Oranje dames met een vernieuwde selectie het WK hebben gespeeld, heeft ook Sliedrecht afscheid genomen van een hoop bekende gezichten en dus een hoop nieuwelingen in het blauw-wit.

Is het weer een team dat om de prijzen mee gaat spelen, of ‘gewoon’ alle prijzen binnensleept? Dat laatste hoop ik eigenlijk niet. Het zou misschien wel weer eens mooi zijn als er meer concurrentie is en er meerdere teams om de prijzen gaan spelen. Volle tribunes, publiek op de banken en het dak eraf.

Begrijp me niet verkeerd, natuurlijk zie ik onze dames graag alle prijzen binnenslepen, maar het jaar op jaar alles winnen geeft ook gewenning, zowel bij speelsters, maar ook bij het publiek.

Hopelijk staat hier een mooie nieuwe lichting speelsters die een blauw-wit hart gaan krijgen en de harten gaan veroveren van onze trouwe fans en supporters. En of er dan gewonnen gaat worden? Dat zien we wel, volle bak erin en spelen met je blauw-witte hart. En daar hoort dan natuurlijk na afloop een drankje bij en de leuke en mooie mensen van de club leren kennen.

Woensdag 26 oktober vanaf 20:00 uur in De Basis: D1 versus VC Sneek.

Geniet ervan!
Nienke


Terug naar nieuws overzicht


Business Club