16|12

Nienke de Waard over Dames 1 tegen Utrecht

Momenteel staan de dames van Elroy op een mooie tweede plaats. Voor de start van het seizoen gaven verschillende experts binnen de volleybal al aan dat dit een leuk en spannend seizoen kan gaan worden. Sliedrecht, Sneek, Apollo of misschien een ander team?

Nienke de Waard over Dames 1 tegen Utrecht

Foto: Peter Verheijen

Dat VV Utrecht misschien wel als koploper 2022 de boeken ingaat, hadden – denk ik – niet veel mensen voorspeld. De dames zelf van Utrecht wel?

Dat het een team is dat kan volleyballen en aan de weg timmert dat is in ieder geval duidelijk. De afgelopen seizoenen hebben ze al veel mooie prestaties laten zien, zowel in de Beker als in de reguliere competitie.

Een flink aantal meiden van allebei de teams kennen elkaar behoorlijk goed. Een verleden bij Utrecht, of juist een verleden bij Sliedrecht en nu spelend in de Galgenwaard. Ik weet niet of er nog meer teams in de Eredivisie zijn die elkaar zo goed kennen en een verleden hebben bij de tegenstander.

Dat het de wedstrijd extra spannend en interessant gaat maken, daar hopen wij allemaal natuurlijk op!

En staat degene die deze pot wint al 1-0 voor, voor de week erna? Want ook dan treffen deze teams elkaar in De Basis voor de Supercup! Een mooie week dus voor veel speelsters (en trainers).

Hup Slie en VVU maak er een mooie sportieve pot van!


Terug naar nieuws overzicht


Business Club