22|11

Nieuw: de commissie Werving & Promotie

Even voorstellen... binnen Sliedrecht Sport is een nieuwe commissie van start gegaan. De naam zegt het al: we gaan ons inzetten voor het werven van nieuwe leden en vrijwilligers. Omdat te bereiken zetten we, onder andere, promotie in.

Nieuw: de commissie Werving & Promotie

Zoals waarschijnlijk voor alle verenigingen geldt, heeft ook Sliedrecht Sport de ambitie om te groeien in ledenaantal. Daar gaan we ons dus, in de meest brede zin van het woord, mee bezig houden. We richten ons daarbij op alle leeftijdscategorieën. Bij Sliedrecht Sport is iedereen van 2 tot 102 van harte welkom!

Naast dat we het lokaal sportakkoord in Sliedrecht hiervoor willen aangrijpen, geven we volleybalclinics voor schoolklassen in het basisonderwijs en het voortgezet onderwijs.

Ook gaan we ervoor zorgen dat er meer vrijwilligers voor onze blauw-witte club actief worden. Wij nemen daarbij het voortouw, maar in principe is het een verantwoordelijkheid voor alle leden om nieuwe vrijwilligers te enthousiasmeren en  te werven én bestaande vrijwilligers te waarderen en behouden. Onze vereniging draait op vrijwilligers. Zonder hen geen training, geen vervoer, geen drankie in het Bankie en geen bestuur.

Zoals gezegd zullen we onze promotionele activiteiten gaan opvoeren. In en rond de Benedenveer zijn we natuurlijk wereldberoemd, maar in en rond Sliedrecht valt er nog een wereld te winnen door mensen kennis te laten maken met (beach)volleybal, De Basis en het Bankie. Onderdeel van onze aanpak is dat we contacten gaan leggen met andere organisaties in Sliedrecht, zoals andere sportverenigingen, kerken, stichtingen en bewonersorganisaties (zoals in de Baanhoek-West). Ook halen we de contacten aan met volleybalverenigingen in de regio.

Tenslotte doen we ook een beroep op onze leden, ouders en familie en onze fans. Het zou erg mooi zijn als je ook iets zou willen doen voor Sliedrecht Sport. Dat kan iets kleins zijn of iets groters. Iets wat bij je past. We gaan op korte termijn mensen daarvoor actief benaderen.

Kun je niet wachten en wil je nu al in actie komen, mail ons dan even via: wervingenpromotie@sliedrechtsport.nl. Dat zouden we heel erg tof vinden! Tot snel….


Terug naar nieuws overzicht


Business Club