15|07

Nieuwe hoofdsponsor Heren 1

Met ingang van het nieuwe seizoen zal de voorzijde van het shirt van de Heren 1-spelers van Sliedrecht Sport getooid worden door de nieuwe hoofdsponsor VDL. De VDL-groep uit Sliedrecht verstevigt hiermee zijn al meer dan 25-jarige band als fan en sponsor van de volleybal eredivisionist.

Nieuwe hoofdsponsor Heren 1

“We zijn ontzettend blij met deze stap van VDL-groep en directeur-eigenaar Gijs van der Leeden”, aldus Cees Boer, voorzitter Sliedrecht Sport. “Deze oer-Sliedrechtse partij boordevol ambitie en ontwikkeling sluit naadloos aan bij waar Sliedrecht Sport voor staat. Het is natuurlijk spijtig dat de Rabobank Lek en Merwede zich heeft moeten terugtrekken als hoofdsponsor Heren 1. Tegelijkertijd zijn wij hen ontzettend dankbaar voor vele jaren van trouwe, substantiële en ontzettend betrokken sponsoring. Met VDL-groep hebben we daar een minstens gelijkwaardige partner voor terug.”

Top 4
“VDL is al meer dan een kwart eeuw als onder andere sponsor betrokken bij Sliedrecht Sport”, vult Gijs van der Leeden aan, die zelf ook als vrijwilliger actief is binnen de blauw-witte vereniging. “De ambitie van Heren 1 om zich definitief te nestelen in de top 4 van de Eredivisie, met de nadruk op de talentenopleiding, spreekt ons enorm aan.”

VDL-groep richt zich op de ondernemers en particulieren die financieel ‘ontzorgd’ willen worden en bestaat uit VDL Belastingadviseurs, VDL Hypotheken BV en VDL Zekerheid BV. Het dit jaar 30 jaar bestaande bedrijf is gevestigd in een prachtig monumentaal pand in het centrum aan Merwedeplein.


Terug naar nieuws overzicht


Business Club