17|12

Nieuwe tenues geven vleugels…

Met de nieuwe tenues nauwelijks nog uit de verpakking, betrad JC2 onlangs het strijdperk tegen de buren van OKK. Ging de eerdere ontmoeting dit seizoen nog glansrijk verloren, nu werden de Hardinxvelders opzij gezet. Met dank aan Florys, De Groot & Schagen en Van Mourik Schoenen.

Nieuwe tenues geven vleugels…

De spelers van Jongens C2 (m/v) zien er weer uit om als door een ringetje te halen. Met dank aan een trio sponsoren dat de krachten gebundeld heeft om het team naast volleybaltechnisch ook qua uitstraling te laten shinen op het veld.

De Groot & Schagen Aannemingsbedrijf B.V. voert in opdracht van (bouw)bedrijven, projectontwikkelaars, woningcorporaties en gemeentelijke overheden werkzaamheden uit op het gebied van bestratingen, grondwerk, rioleringen, groenvoorzieningen en sloop.

Met een gigantisch assortiment schoenen mag J. van Mourik & Zn, in Sliedrecht gevestigd aan de Kerkbuurt, zich één van de grootste schoenwinkels van het land noemen. Sinds 2013 mag het bedrijf zich zelfs Hofleverancier noemen.

Florys Groep biedt mensen en organisaties oplossingen op de volgende gebieden: Recruitment, HR, Verzuimbegeleiding, Re-integratie en Finance. Deze diensten worden aangeboden vanuit de zeven bedrijfsonderdelen.


Terug naar nieuws overzicht


Business Club