21|10

Nu ook spelverdelerstraining bij Volleybalschool Drechtsteden

Naast de ‘normale’ extra volleybaltraining voor speelsters en spelers die écht beter willen worden in hun sport, biedt de Volleybalschool Drechtsteden dit seizoen ook een specifieke training voor spelverdelers aan, onder leiding van Elroy Bezemer, hoofdcoach van Dames 1 Sliedrecht Sport.

Nu ook spelverdelerstraining bij Volleybalschool Drechtsteden

Ook in het zevende seizoen sinds de oprichting van de VSD, de regionale volleybalschool van Sliedrecht Sport, richten de trainingen zich op extra individuele ontwikkeling van jeugdspelers, die bij de eigen vereniging vaak niet mogelijk is. Het technische vlak staat hierbij voorop, maar de mentale aspecten worden zeker niet vergeten.

Pittige extra training
Speciaal voor jeugd in de A+, A, B en C-leeftijden (10 tot 18 jaar) geldt: lekker trainen en spelen bij je eigen club én daarnaast op zondag een pittige extra training van drie uur bij de Volleybalschool Drechtsteden (met 16-18 personen per veld).

Spelverdelers nemen een bijzondere en centrale plek in binnen het volleybalspel. Wie de ambitie heeft om daarin te excelleren, kan wel wat specifieke training gebruiken. Dat kan dit seizoen bij de VSD. Het gaat om een training op zondag van anderhalf uur.

Beste trainers uit de regio
Bij Volleybalschool Drechtsteden worden de trainingen gegeven door Elroy Bezemer, aangevuld met de beste trainers uit de regio. Daarnaast zijn er gasttrainingen van selectiespelers en -speelsters van Eredivisieploegen Heren 1 en Dames 1 van Sliedrecht Sport.

Het seizoen is reeds begonnen, maar er zijn nog een paar plekken vrij voor spelers en speelsters die alsnog willen aanhaken.

Voor de trainingen in sporthal De Basis is nog een aantal plaatsen beschikbaar. Ook jeugdleden van Sliedrecht Sport zijn van harte welkom om mee te doen. Meer informatie en inschrijvingsmogelijkheden vind je hier.


Terug naar nieuws overzicht


Business Club