22|05

Ook Heren 2 op oorlogssterkte voor komend seizoen

Na Heren 1 is nu ook Heren 2 van Sliedrecht volledig op orde. De debutanten in de Topdivisie treden aan met vijf nieuwe gezichten in de selectie. Het hoofdcoachschap blijft bij Frank Vlot in vertrouwde handen.

Ook Heren 2 op oorlogssterkte voor komend seizoen

Foto: Michael van Leeuwe en Albert Stek zijn komend seizoen weer teamgenoten (foto: Pim Waslander)

Op het midden verwelkomt de promovendus naar de een-na-hoogste volleybalcompetitie in Nederland, een bekend gezicht: Michael van Leeuwe. De voormalig teamcaptain van Heren 1 speelt in 2020-2021 weer samen met oud-H1 spelers Albert Stek en Ian de Bus, zodat de Eredivisie-ervaring behoorlijk is. Een andere aanwinst is middenman Niels Middendorp, die de overstap maakt vanuit H3.

Beach Team
Ook diagonaal Jelle Leeuwis bewandelt diezelfde route, net als Jilles Amersfoort. Hij blijft eveneens actief als spelverdeler van Heren 3. De laatste nieuweling in het blauw-wit is Rik Damen. Hij speelt bij Beach Team Nederland (met Mart de Groot), maar kan nu ook tijd vrijmaken voor de zaal. Niet dat hij daar onbekend mee is. De passer/loper speelde eerder al in de Eredivisie voor Taurus in Houten.

Blijvers
Het team wordt gecompleteerd door ‘blijvers’ Albert Stek (p/l), Jelle van Rekom (sv), Steven Heijting (dia), Ian de Bus (mv), Mart de Groot (p/l) en Joël Blokland (lib). De laatste twee komen ook deels voor Heren 1 uit. Naast Frank Vlot bestaat de staf uit assistent-trainer Egbert op ’t Hof en teammanager Eric van Heteren.


Terug naar nieuws overzicht


Business Club