14|04

Oproep van Dames 1: ‘Lieve supporters…’

Er komen weer een paar hele mooie wedstrijden aan in de race om het landskampioenschap. Na het kampioenloze 2020 en het publiekloze kampioenschap van 2021 zijn wij er echt wel weer aan toe om in een lekker volle De Basis de spannendste wedstrijden van het seizoen te kunnen spelen. Voor sommige meiden is het ook nog eens de eerste keer dat ze om de Cup gaan spelen, dus dat maakt het extra spannend.

Oproep van Dames 1: ‘Lieve supporters…’

Jullie steun is daarbij hard nodig. Jullie zorgen voor sfeer en ambiance. Jullie zijn de ‘zevende’ vrouw in het veld; onze geheime kracht vanaf de tribunes en kunnen ons door moeilijke momenten heen supporten. We willen daarom graag de komende finalewedstrijden samen met jullie de strijd aangaan.

Wij zorgen niet alleen voor 110% inzet en hopelijk spectaculair oh en ah-volleybal, maar ook voor voldoende toeters en klappers. Aan jullie de schone taak om daarmee een ongelooflijke hoeveelheid geluid te produceren en daarmee onze tegenstanders bij voorbaat al omver te blazen. Het zou helemaal erg tof zijn als jullie in het blauw-wit willen komen. Zo’n blauw-witte zee op de tribunes geeft ons ontzettend veel inspiratie en strijdlust.

Samen maken we er een geweldig feest van. Wij in het veld, jullie er omheen. Samen voor de winst en het landskampioenschap. Dat zou geweldig zijn!

“BLAUW MET WITTE KLEUREN, ONS KAN NIKS GEBEUREN!”

Carlijn en Rochelle,
Namens alles en iedereen van Dames 1


Terug naar nieuws overzicht


Business Club