01|02

Over ’12 years a slave’ en eierkoek met boter en hagelslag. Alles wat je altijd al over Albert Stek wilde weten…

Als opwarmertje voor de wedstrijd van morgenavond heeft reporter Jorian Hak Albert Stek het hemd van het lijf gevraagd over alles behalve volleybal...

Over ’12 years a slave’ en eierkoek met boter en hagelslag. Alles wat je altijd al over Albert Stek wilde weten…

20140927 Sliedrecht Sport H1 - Webton Hengelo H1

Als Stek niet volleybalt dan…

Laatst gekeken serie… ”Judas op Videoland”
Ik raak altijd ontroerd… ”Als m’n maatje Gerard Baan weer zo’n shotje via het plafond bij de tegenstander in het veld speelt. Ik weet alleen niet of ‘ontroerd’ hiervoor het juiste woord is…”
Deze film moet iedereen gezien hebben… ”12 Years a Slave! Goed verhaal, erg indrukwekkend!”

Deze rubriek staat ook in het programmaboekje van zaterdag. Alvast een sneak preview van het programmaboekje? Klik dan hier!

Dit album/liedje heb ik meer dan 100x geluisterd… ”Coldplay – Fix You! Heel erg gaaf nummer en heb ze LIVE gezien in het Goffertpark. Live kwam dit nummer nog beter tot z’n recht.”
Mooiste gebouw… ”Ik ben eerlijk gezegd niet zo’n gebouwenliefhebber, maar vooral stijlvol en nagedacht over details doen me goed.”
Guilty pleasure… ”Eierkoek met boter en hagelslag, omdat ik dit simpelweg op ieder moment van de dag kan eten. Het liefste als ontbijt trouwens.”
Favoriete restaurant… ”Een sushirestaurant”
Deze persoon mag met ‘pek en veren’ het land uit… ”Aaaai, dat is lastig. Ik haat niet zo snel iemand dat die echt het land uit moet, maar ik kan wel een altijd te aanwezige scheidsrechter aanwijzen die erg in de buurt komt.”
Deze mensen verdienen een standbeeld… ”Uiteraard de vrijwilligers van Sliedrecht Sport. En dan in het speciaal natuurlijk Albert van Harten, al moet dit standbeeld dan wel over bewegende oren en een klapperend kunstgebit beschikken.”
Slechtste aankoop ooit… ”Een bepaald groen glimmend shirt dat Niels Vermeulen beter kon hebben dan ik.”
Deze aankoop heeft mijn levenskwaliteit verhoogd… ”Cappuccino bij de pomp, maakt het begin van de dag een stuk leuker!”
Werk… ”Marketing Coördinator bij Mizuno Europe”
Deze persoon vind ik inspirerend… ”Dirk Kuyt. Altijd voorop in de strijd, gaat voor z’n team door het vuur, heeft alles over voor z’n teamgenoten en laat zien wat er nodig is om het beste uit jezelf te halen!”
Mijn ideale dag ziet er zo uit… ”Uitslapen, op de bank met het zonnetje door de ramen ontbijten, beetje Friends kijken, douchen, potje Fifa spelen, lunchen, richting de sporthal, met z’n allen eten en bijpraten, wedstrijd spelen, biertje na de wedstrijd met m’n vrienden!”
Grootste ergernis… ”Haasten! Helaas onvermijdelijk, maar nog steeds mijn grootste ergernis. Ik heb er gewoon een hekel aan!”


Terug naar nieuws overzicht


Business Club