07|02

Over haar wekker, zangeres Maan en Disneyliedjes. Alles wat je altijd al wilde weten over Jolijn de Haan

Zaterdag speelt ons Dames 1 al weer de laatste wedstrijd in de reguliere competitie. Thuis tegen US om de spreekwoordelijke baard van de keizer, maar toch ook de generale voor de Bekerfinale. In aanloop daar naar toe, presenteren we Jolijn de Haan, in de rubriek 'Als ik niet volleybal, dan...'

Over haar wekker, zangeres Maan en Disneyliedjes. Alles wat je altijd al wilde weten over Jolijn de Haan

Tekst: Jorian Hak / foto’s: Hans van Wijngaarden, Pim Waslander en Peter Verheijen

In deze rubriek belichten wij een compleet andere kant van onze speelsters. Wat houdt onze dames eigenlijk nog meer bezig naast het drukke wedstrijd- en trainingsschema. Deze week Jolijn de Haan; jong genoeg om met Meisjes B in de NOJK te spelen en talentvol genoeg om wekelijks met Dames 1 mee te spelen.

Laatst gekeken serie? “Teen Wolf, echt een aanrader. Gaat over een jongen die een weerwolf wordt. Geloof me, het is echt spannender en leuker dan het nu klinkt, haha.”
Ik raak altijd ontroerd door… “De film Dear John. Dat vind ik echt een ontroerende film. Bij bepaalde scenes krijg ik dan wel een brok in mijn keel en lichtelijk wat tranen in de ogen.”
Deze film moet iedereen gezien hebben… “De Twilight reeks. Die zijn zeer verslavend. Ze blijven boeiend omdat er telkens dingen gebeuren die je gewoon niet verwacht.”
Dit album/liedje heb ik meer dan 100x geluisterd… “Eigenlijk is dat gewoon de Top40. Die luister ik heel veel en dan na twee weken ben ik het helemaal zat…”
Mooiste gebouw… “Is mijn huis in Dongen. Waarom? Puur om de reden dat daar mijn bed staat. Ik hou van mijn bed en slapen.”
Guilty pleasure… “De Disneyliedjes van de oudere Disneyfilms als bijvoorbeeld Tarzan. Die kan ik dan met mijn zus echt heel hard meezingen.”
Favoriete restaurant… “Janssen en Janssen in mijn woonplaats Dongen. Ze serveren daar eigenlijk de hele dag door heerlijke gerechten, van lunch tot diner.”


Deze persoon mag met ‘pek en veren’ het land uit… “Zangeres Maan, ik erger me echt heel erg aan haar. In alles is zij zo overdreven!”
Deze mensen verdienen een standbeeld… “Dat zijn toch wel mijn eerste twee trainers, Bart en Rien. Zij hebben mij vanaf mijn zesde tot dertiende training gegeven en hebben echt veel voor mij betekend.”
Slechtste aankoop ooit… “Ooit heb ik een wekker gekocht met hele irritante dieren en boerderijgeluiden. Dat was echt verschrikkelijk om mee wakker te worden.”
Deze aankoop heeft mijn levenskwaliteit verhoogd… “Het tweepersoonsbed dat ik pas heb gekocht. Heerlijk, ik houd echt van slapen.”
Studie… “Nog niet, ik zit nog in 5 vwo waar ik het profiel Economie & Maatschappij volg.”
Deze persoon vind ik inspirerend… “Mijn zus die naar Mexico is verhuisd. Dat je die stap zet en nu ook alle zaakjes op orde hebt, vind ik echt inspirerend.”
Mijn ideale dag ziet er zo uit… “Eerst uitslapen uiteraard. Dan goed ontbijten met een eitje en een croissant. Vervolgens toch wel volleyballen en de avond doorbrengen met mijn vrienden.”
Grootste ergernis… “Als ik oortjes in heb en mensen gaan tegen me praten. Verder moet ik vaak vroeg uit bed, daar kan ik me ook echt aan ergeren.”

SLIEDRECHT , 13-10-2018 , Sliedrecht Sport D1 – FAST Flamingo’s Activia D1


Terug naar nieuws overzicht


Business Club