27|03

Paaseitjes-actie weer groot succes

Wat was het een succes: meer dan 75 kinderen hebben paaseitjes verkocht, waarvna meer dan 50 kinderen boven de 25 verkochte zakjes uitkwam. De winnares verkocht er zelfs 238. Wow!

Paaseitjes-actie weer groot succes

Sophie den Ottelander is de overall winnar en wint de training van Dames 1. Bij de jongens is Mees Schagen de grootst-verkoper en gaat hij op trainigstage met Heren 1. De datum en tijden van deze trainingen worden nog in overleg afgestemd.

Uiteindelijk zijn er meer dan 2.800 zakjes met paaseitjes gevuld, goed voor 700 kilo chocola. Met dank aan Pellikaan Verpakkingen voor het sponsoren van de zakjes! Dankzijde inzet van alle deelnemende kinderen is er een mooi geldbedrag opgehaald om komende tijd leuke activiteiten te organiseren voor de jeugd.

Ondertussen zijn ook de meeste mini-Gala volleyballetjes uitgedeeld en hebben de kinderen er handtekeningen van speelsters van Dames 1 op kunnen laten zetten. Bij de eerstvolgende thuiswedstrijd van Heren 1 is er nog een keer de gelegenheid om het balletje af te halen (als je meer dan 25 zakken had verkocht en het balletje nog niet hebt) en handtekeningen te vragen aan de mannen van Heren 1.


Terug naar nieuws overzicht


Business Club