08|11

Paul van der Ven verwacht spektakel in De Basis tegen Dynamo

Locatie: De Basis

Heren 1 coach Paul van der Ven heeft in een interview met Volleybal.nl zijn verwachtingen over de wedstrijd tegen de mannen uit Apeldoorn uitgesproken. Dynamo, een ploeg uit de 'traditionele top drie', is met het aantrekken van oud-international Jeroen Rauwerdink een serieuze titelkandidaat. Maar volgens Paul kan Sliedrecht iedereen verslaan, als aan het niveau van de afgelopen weken wordt vastgehouden.

Paul van der Ven verwacht spektakel in De Basis tegen Dynamo

Paul denk dat de wedstrijd een spektakel gaat worden: “In De Basis spelen we vaak goede wedstrijden. We hebben een hele goede start gemaakt in ons tweede seizoen in de Eredivisie en Dynamo is altijd een mooie ploeg om tegen te spelen. Daarom verwacht ik dat het een spektakel gaat worden”. Ondanks dat Sliedrecht Sport op een prachtige en overtuigende wijze de eerste plek heeft gegrepen in de competitie, ziet hij zijn team als een outsider voor de landstitel: “Hun programma ziet er veel beter uit, in principe kunnen wij nooit opboksen tegen het programma van de drie grote clubs (Dynamo, Lycurgus en Orion). Ik verwacht dus geen titel, maar wie weet”.

Het artikel met Paul van der Ven kan je hier lezen. Meer informatie over de clash tussen Sliedrecht Sport en Dynamo kan je lezen in het programmaboekje. Deze vind je hier.

Dit volleybalspektakel wil je niet missen! Morgenavond om 20:00 uur wordt de eerste bal geserveerd in De Basis.


Terug naar nieuws overzicht


Business Club