09|06

Programma Tentenkamp bekend…

Het is een minstens even grote traditie als dat Dames 1 landskampioen wordt... het fameuze Tentenkamp! Op 2 en 3 juli gaan we weer los. Het programma is bekend.

Programma Tentenkamp bekend…

Aanmelden voor dit getentiriseerde blauw-witte hoogtepunt kan tot en met 25 juni. De investering bedraagt slechts 5 euro per deelnemer. Aanmelden kan alleen als je lid van Sliedrecht Sport bent in de leeftijdscategorie 6 tot en met ±12 jaar.

Kinderen vanaf 8 jaar mogen blijven slapen, eventueel jonger in overleg. Daarvoor en voor alle andere vragen neem je contact op met de Captain Steubing van Tentenkamp 2021: Mark van Rijsbergen. Hij is te bereiken via 06-832 176 87 of mark.rijsbergen@live.nl.

Aanmelden kan via deze link.

Het programma is om door een ringetje te halen en vind je onderaan dit bericht.

Begeleiders gezocht
Oh ja… ook niet onbelangrijk: we zoeken nog vrijwilligers die mee willen helpen om het kamp weer tot een daverend succes te maken. Zo zoeken we nog nachtwachten, begeleiders van de activiteiten op vrijdag en zaterdag en mensen die even mee willen helpen om de boel op zaterdag weer op te ruimen. Laat even weten aan Mark als je hier een bijdrage aan kunt leveren.


Terug naar nieuws overzicht


Business Club