09|06

Remko spreekt CEV Coaches Convention toe

'Onze' Remko Kenter is door de Confédération Européenne de Volleyball (CEV), oftewel de Europese Volleybalbond, uitgenodigd om het Sliedrechtse verhaal van Kids Volley en Basis Volley te delen op het jaarlijkse congres van volleybalcoaches.

Remko spreekt CEV Coaches Convention toe

Op zaterdag 22 juni is Remko dus te gast in het Sloveense Kransjka Gora om daar een presentatie te geven over Kids Volley en de variatie die we daar in Sliedrecht bij toepassen. In diezelfde presentatie zal hij ingaan op onze eigen variant ‘Basis Volley’ (de 2 tegen 2 methodiek). In de middag geeft Remko nog een praktijkdemo in de zaal.

Op de derde dag van de CEV Coaches Convention 2019 is er nog een ‘questions and answers’-meeting waar hij ook aan deelneemt. De deelnemers aan dit congres zijn trainers uit diverse Europese landen die betrokken zijn bij jeugdvolleybal binnen volleybalclubs en op scholen.

Al met al mooie promo voor Sliedrecht Sport Kids Volley en Basis Volley. Een teken dat we op de goede weg zijn en natuurlijk ook chapeau voor Remko zelf, als coördinator van het geheel!

 


Terug naar nieuws overzicht


Business Club