25|03

Roy Kroon blikt vooruit op H1 versus Dynamo

Met de hakken over de sloot naar de kampioenspoule. Een wisselvallig seizoen. Een trainerswissel aanstaande. Een kansloos potje in Doetinchem, vorige week. En toch valt er veel om naar uit te kijken morgenvanavond!

Roy Kroon blikt vooruit op H1 versus Dynamo

Foto: Pim Waslander

Sliedrecht Sport tegen een toch wel kwakkelend Dynamo Apeldoorn, dat niet meer zo superieur zijn wedstrijden tegen de ‘kleintjes’ wint als voorgaande jaren. Sliedrecht Sport heeft weer eens ouderwets de vrijbuitersrol, waar ze zich zo lekker bij voelen en Paul en Marnix willen nog hun succesvolle blauw-witte periode afsluiten met een hoogste klassering ooit behaald…

Het is ook te doen, Dynamo is te verslaan dit seizoen. Er worden maar weinig potjes clean met 3-0 gewonnen en bij een aantal sterkhouders begint het nu toch echt wat minder te worden. Dynamo blijft favoriet, maar Sliedrecht Sport zal veel aanknopingspunten vinden om een serieuze strijd aan te gaan. De potjes in De Basis tegen Dynamo staan al een aantal jaren garant voor ‘een volle bak’ en mede dankzij de steun van een volle De Basis komen er dan vaak wat extra krachten vrij.

De blauw-witten waren met een mooie serie bezig, waarna ze 2-3 in eigen huis verloren van SSS en vorige week dus met 3-0 bij het onverslaanbaar geachte Orion. Een klein deukje in het zelfvertrouwen, maar de druk is nu wel van de ketel. Vrij en onbevangen kan Sliedrecht Sport zaterdag het veld betreden. We mogen blij zijn dat we deze potjes mogen spelen, zodat het nog ergens om gaat. Anders zou het seizoen met een nachtkaars uit zijn gegaan en dat is niet hoe we het afscheid van Paul en Marnix willen vormgeven. Passie, strijd en een enorme bak energie kenmerken de periode die beide mannen hebben meegemaakt. Met deze drie elementen én een volle De Basis, moet er een stunt in de lucht hangen…. We ruiken de lente, maar zeker ook een geweldig volleybalgevecht, zaterdag om 18:00 uur.

 

 


Terug naar nieuws overzicht


Business Club