06|01

Ruben van Mourik over treffen met PDK Huizen

Nieuw jaar, nieuwe kansen. Morgen neemt het eerste herenteam van Sliedrecht Sport het in asporthal De Basis op tegen PDK uit Huizen. De Sliedrechters staan op dit moment zesde op de ranglijst, de Huizenaren vinden zichzelf terug op de tiende plek.

Ruben van Mourik over treffen met PDK Huizen

Het was in de eerste competitiehelft af en toe flink aanpoten voor de Sliedrechtse mannen. Mooie pieken werden afgewisseld met stevige dalen. Een hogere trainingsintensiteit en verdere professionalisering waren niet altijd direct terug te zien op het scorebord. De equipe van trainers Van Goeverden en Vlot werd in de periode voor het kerstreces bovendien regelmatig geplaagd door blessures. Het gat met de eerste vijf teams in de rangschikking is daarom aanzienlijk.

Toch wordt er geduldig gebouwd en geschaafd aan een team dat in de tweede seizoenshelft in staat is om te pieken en ook tegen de hoger geplaatste teams goed mee te kunnen doen. En dan zit er af en toe echt een stunt in. Talentvolle jonge spelers in de selectie zijn in staat om gedurende het jaar stappen te zetten en zich verder te ontwikkelen. Er zit rek in deze groep. Hard werken gaat uiteindelijk beloond worden!

Het team van PDK Huizen zit vol ambities. Al jaren timmert de club flink aan de weg met een eigen volleybalschool. De afgelopen jaren heeft de club meerdere volleybalprominenten aan zich weten te binden. Op dit moment zwaait Teun Buijs met de scepter en mag hij zich in zijn staf gesteund weten door een volleyballer die in het verleden bij Sliedrecht Sport heeft gespeeld: Hans Vreeling.

Hoe dan ook, het belooft een leuk potje te worden waarbij beide teams de toon willen zetten voor de tweede seizoenhelft.

Benieuwd hoe de Sliedrechtse heren uit de startblokken komen in het nieuwe jaar? Komt dat zien om 20.00 uur in De Basis! Na afloop van harte welkom om nog even te blijven hangen op de gezellige nieuwjaarsborrel in ’t Bankie. De spelers en staf ontmoeten je daar graag!


Terug naar nieuws overzicht


Business Club