01|01

Saray winnaars zaalvoetbaltoernooi

Afgelopen donderdag om 18.30 klonk het eerste fluitje voor de Basis Cup 2023. Acht teams, verdeeld over twee poules van vier, streden om de felbegeerde schaal (met bitterballen).

Saray winnaars zaalvoetbaltoernooi

In poule A boekte Atenta drie eclatante overwinningen door onder meer vijf goals van good old Hugo Penning. Het team van Saray won twee van haar wedstrijden, met een uitstekend doelsaldo.

De zware delegatie van Golden City werd gewogen en te licht bevonden voor de finaleronde. Ondanks een uitblinkende keeper Michael ‘Prato’ van Leeuwen.

Ook het team van VHB wist zich net niet te plaatsen voor de finaleronde. Keeper Ronald Kalis bemoeide zich nog wel met het veldspel wat resulteerde in een wonderschoon schot in de kruising, helaas net niet genoeg voor de finaleronde.

In Poule B won Happy2024 al haar poulewedstrijden. De mannen speelden verzorgd en attractief spel en kwamen geen wedstrijd in de problemen.

Captain Teus Jan de Jong van Intro Personeel zorgde er persoonlijk voor dat niemand in zijn team kon verslappen. Zo ging zijn team als nummer 2 door naar de finaleronde.

Het team van Van Beest eindige op een derde plek. Laten we het erop houden dat de sluitingen beter in elkaar zitten dan de verdediging van het team van Rob Boer.

Seal Team 8 eindige als laatste in deze poule door nipt te verliezen van Van Beest. Zonder punten moesten de mannen terug naar Hardinxveld.

Onder leiding van scheidsrechter Aart en wedstrijdsecretaris ‘ome Jan’ werden er stuk voor stuk sportieve partijen gespeeld. Op een goed gevulde tribune werd er fanatiek meegeleefd.

Plaats 7/8 werd na penalty’s beslist in het voordeel van GoldenCity. In de wedstrijd om plaats 5/6 zorgde Justin Roza met zijn doelpunt voor de overwinning voor team VHB.

Atenta won in de halve finale van Intro Personeel, het werd 3-2. In de andere halve finale won het team van Saray na penalty’s van Happy2024. In de troostfinale werd er wel gewonnen van Intro Personeel, dus toch nog een happy End voor de mannen van captain Gideon van Leeuwen.

In een enigszins risicoloze finale stond de brilstand na 12 minuten op het scorebord, dus tijd voor weer een penaltyreeks! Uiteindelijk won het team van Sem Brinkman deze penaltyreeks. Uitgerekend de gelouterde routinier van Atenta schoot de beslissende penalty tegen keeper Jesse Verveer op.

We kijken terug op een gezellige avond, tot de volgende editie!

 

Einduitslag 

  1. Saray
  2. Atenta
  3. Happy2024
  4. Intro Personeel
  5. VHB
  6. Van Beest
  7. Golden city
  8. Seal Team 8


Terug naar nieuws overzicht


Business Club