23|11

Sint bezoekt De Basis

Wat was het afgelopen vrijdag een supertof Sinterklaasfeest in De Basis! Er werd gerend, geslingerd, gesprongen en gekropen bij de verschillende spellen. Tussendoor was er ook nog hoog bezoek van... Sinterklaas en vier Pieten.

Sint bezoekt De Basis

Ruim 60 kinderen deden mee aan de leuke spellen die Geralde Voorberg bedacht had. Ook de Sint en zijn Pieten keken hun ogen uit. De Pieterbazen konden dan ook niet wachten om mee te doen.

Met hulp van de trainers en hulpouders liep het allemaal op rolletjes. Na afloop konden we jammer genoeg geen pannenkoeken eten in het Bankie, maar kreeg iedereen een zak met poffertjes mee naar huis, aangeboden door Cérélia! Dat was natuurlijk geweldig. Nogmaals grote dank aan Cérélia.

Nadat alle kinderen van Sint een echte Sliedrecht Sport fietsbel en en handvol strooigoed hadden ontvangen, ging de G Goedheiligman om 18:00 uur weer op huis aan en was het feest ten einde. Twee Pieten gingen nog op pad om de zieke kids, die er niet bij konden zijn, te verrassen met een bezoek aan huis.

We willen iedereen ontzettend bedanken die mee geholpen hebben om dit feest goed te laten verlopen. We kijken nu alweer uit naar volgend jaar.


Terug naar nieuws overzicht


Business Club