24|10

Sliedrecht verliest met 0-3 heenwedstrijd in Champions League

In de thuiswedstrijd tegen Stuttgart is het 0-3 geworden. De eerste set was, na een goed begin, teleurstellend. In de tweede set bleef Sliedrecht Sport goed bij, maar moest er toch gecapituleerd worden. In de derde set ging het een tijdje gelijk op, maar kwam de overwinning van Stuttgart geenszins in gevaar.

Sliedrecht verliest met 0-3 heenwedstrijd in Champions League

In de eerste set ging het tot een puntje of 12 aardig gelijk op. Daarna zakte het Sliedrechtse spel echter volledig weg: 14-25. De tweede set bood veel meer perspectief. Stuttgart sloeg een gat bij 14-19, maar de blauw-witten knokten zich fraai terug. Bij 20-20 leek de kentering compleet, maar uiteindelijk trokken de Zuid-Duitsen toch aan het langste eind: 22-25.

De derde set kon er helaas ook geen pot meer gebroken worden: 19-25 en 0-3. Op 31 oktober is de return in Stuttgart.

 

Bekijk hier de drie setpoints op een rij.

 

AD Dordtenaar
Beloning voor Sliedrecht Sport blijft uit
Het bereiken van de derde ronde in het toernooi om de Champions League wordt een schier onmogelijke klus voor de volleybalsters van Sliedrecht Sport. Het team van coach Vera Koenen was woensdagavond kansloos in het eerste duel van het tweeluik met Allianz MTV Stuttgart: 0-3 (14-25, 22-25, 19-25). De return is woensdag 31 oktober in Duitsland.

Lees het hele verslag van Blanchefleur Brassinga

 

Volleybalkrant.nl
Moeilijke klus voor Sliedrecht Sport
De volleybalvrouwen van Sliedrecht Sport hebben vanavond in sporthal De Basis tegen Allianz MTV Stuttgart een 3-0 nederlaag geleden in de Champions League. De Duitsers bleken een maatje te groot, al kon Sliedrecht Sport in grote delen van de drie sets goed meekomen.

Lees het hele verslag van Kees Tanis

 

Volleybal.nl
Sliedrecht Sport maatje te klein voor StuttgartVolleybalkrant.nl
De volleybalsters van Sliedrecht Sport hebben in de tweede ronde van de Champions League met 0-3 (14-25, 22-25, 19-25) verloren van Allianz MTV Stuttgart. In eigen huis was de ploeg van trainster Vera Koenen duidelijk een maatje te klein voor de nummer twee van de Bundesliga. De Nederlandse kampioen vocht hard, maar het was niet genoeg.

Lees het hele verslag van Jos Hemme

Foto’s: Pim Waslander  

Bekijk hier de ‘photogallery’, eveneens van de hand van Pim Waslander, op de website van de CEV.


Terug naar nieuws overzicht


Business Club