03|07

Sliedrecht Sport juicht voor 410 jaar aan jubilarissen

Tijdens de algemene ledenvergadering op 2 juli zijn leden met een aaneengesloten lidmaatschap van 25, 40 en 50 jaar in het zonnetje gezet. 
Bij elkaar opgeteld ging het om 410 jaar lidmaatschap.

Sliedrecht Sport juicht voor 410 jaar aan jubilarissen

Sjaak Batenburg is al 50 jaar lid en was ooit spelverdeler in Heren 1. Daarnaast is hij voorzitter geweest van de club en heeft hij 25 jaar lang het Rabo-toernooi georganiseerd . Tegenwoordig is hij betrokken als sponsor en deelnemer aan de kookworkshop. 
Ook Joris van Wijngaarden is 50 jaar lid. Deze ideeënrijke en ambitieuze man heeft Sliedrecht ‘gek van volleybal’ gemaakt en draagt de titel Erelid van Sliedrecht Sport.
 Joris is onder andere nog bestuurlijk actief als vice-voorzitter van de Stichting Topvolleybal Sliedrecht.

De vier leden met een 40-jarig jubileum konden vanwege andere verplichtingen niet aanwezig zijn, maar ook deze jubilarissen zijn betrokken Siedrecht Sporters.
 Nel Koppelaar neemt bijvoorbeeld ook komend seizoen weer de wedstrijdtafel voor haar rekening bij thuiswedstrijden van Sliedrecht Sport Dames 2. 
Jerry van Rekom was inititatiefnemer voor automatisering binnen de club en is daarnaast beroemd om zijn schrijverstalent. 
Ad Slieker heeft zich onder andere als trainer en coach jarenlang ingezet voor de volleybalsport en Sliedrecht Sport. 
Joke van Wijngaarden is na de vele functies die ze vervuld heeft bij Sliedrecht Sport nog steeds zeer betrokken en actief als barvrijwilliger.

Toptalent Ruben van Mourik is al 25 jaar een graag geziene gast bij de club. Bestuurswerk staat (even) op een laag pitje, maar de betrokkenheid is onverminderd groot.
 Ook Rob van Harten is al 25 jaar lid. Na zijn loopbaan als speler is hij actief geweest als coach en nog steeds levert hij een bijdrage als sponsor en barvrijwilliger.
 Mara Kortland, die ook al 25 jaar lid is, is de enige jubilaris die ook komend seizoen weer actief zal zijn als volleyballer in de competitie. Ze is in het verleden bestuurslid en webmaster geweest.
 Niet aanwezig bij de ledenvergadering, maar zeker wel het noemen waard zijn de 25-jarig jubilarissen: Bart-Jan van der Mark, Arie van Tiggelen en Martijn van der Valk. 
Allen hebben ooit actief gevolleybald en zijn de club nooit uit het oog verloren.

Foto (vlnr): Sjaak Batenburg, Ruben van Mourik, Rob van Harten, Mara Kortland en Joris van Wijngaarden (foto: Hans van Wijngaarden)


Terug naar nieuws overzicht


Business Club