28|03

Sliedrecht Sport verwelkomt Garden Inspirations bij Business Club

Het Sliedrechtse tuinontwerpbureau en hoveniersbedrijf Garden Inspirations is in de vorm van oprichter en eigenaar Carolien van Zessen toegetreden tot de Business Club van Sliedrecht Sport. Voorzitter Cees Boer heette haar onlangs van harte welkom in De Basis, waar zij gezamenlijk het logo van Garden Inspirations op het sponsorbord onthulden.

Sliedrecht Sport verwelkomt Garden Inspirations bij Business Club

Garden Inspirations is een tuinontwerpbureau en hoveniersbedrijf voor particulieren en bedrijven. Carolien van Zessen, de creatieve kracht achter de onderneming, heeft ruim twaalf jaar ervaring in het ontwerpen van tuinen en rondde al tientallen projecten in de Alblasserwaard, maar ook ver daarbuiten, af. Onder de slogan ‘uw tuin is onze passie’ is het haar doel om met haar team van drie medewerkers creatieve ideeën en budget te laten samengaan in een functioneel tuinontwerp en tuinaanleg. Vanzelfsprekend is ook het tuinonderhoud bij Garden Inspirations in goede handen.

Ondernemersgeest
“De ondernemersgeest binnen Sliedrecht is bijzonder actief”, aldus Cees Boer. “Dat bewijst Carolien maar weer eens. Wij zijn er heel erg blij dat ze zich bij de Business Club aansluit om tijdens het genieten van de topsport in De Basis ook meteen haar zakelijke netwerk nog verder uit te breiden.”


Terug naar nieuws overzicht


Business Club