10|10

Sliedrecht wint uitduel Champions League

In het Oostenrijkse Graz heerste Sliedrecht Sport van begin tot eind en liet het de gastvrouwen in het Raiffeisen Sportpark in 64 minuten speeltijd kansloos: 0-3.

Sliedrecht wint uitduel Champions League

GRAZ,AUSTRIA,10.OCT.18 - VOLLEYBALL - CEV Champions League Women, UVC Graz vs Sliedrecht Sports. Image shows Fleur Savelkoel (Sliedrecht), Eva Dumphart (Graz) and Carlijn Ghijssen-Jans (Sliedrecht). Photo: GEPA pictures/ Michael Riedler

Brechtje Kraaijvanger scoorde er in de eerste twee sets lustig op los. Jolijn de Haan nam in de derde set zeer verdienstelijk haar positie over. Christie Wolt en Fleur Savelkoel kregen met diverse goede acties de handen van de 800 aanwezige toeschouwers op elkaar. Opvallend was dat Vera Koenen de twee ervaren troeven, Esther van Berkel en nieuwkomer Flore Gravesteijn aan de kant hield. Uiteindelijk werd het eenvoudig: 13-25, 14-25 en 17-25.

De return in De Basis op woensdag 17 oktober tegen de landskampioen van Oostenrijk mag geen probleem zijn. De tweede ronde in de Champions League is zeer nabij.

Het thuisduel daarvan wordt reeds op woensdag 24 oktober in De Basis gespeeld. Hou de agenda maar alvast vrij!

Foto’s: Gepa/Michael Riedler


Terug naar nieuws overzicht


Business Club