27|02

Steven beschouwt alvast voor op morgenavond… Aanhaken!

De derde wedstrijd in de B-poule, de eerste thuis en nu al misschien wel de belangrijkste van deze competitiefase. Sliedrecht Sport Dames 1 neemt het op tegen VV Utrecht Dames 1. Een wedstrijd tussen de nummer 5 en 6 van de eerste fase en teams die het ook tegen elkaar opnamen in de kwartfinale van de beker.

Steven beschouwt alvast voor op morgenavond… Aanhaken!

Tekst: Steven van Mourik. Foto: Rick den Besten

 

De B-poule is voor de Sliedrechtse dames allesbehalve voorspoedig gestart. De eerste wedstrijd werd weliswaar gewonnen van Voltena. Er bleef echter wel onnodig een puntje achter in Werkendam. Ook afgelopen weekend werd tegen SV Dynamo niet het gewenste resultaat geboekt. Een 2-1 voorsprong was helaas niet genoeg en het team uit Apeldoorn trok in de beslissende vijfde set aan het langste eind.

De tegenstander heeft weinig toelichting nodig. Niet alleen herbergt de Utrechtse selectie een hoop speelsters en stafleden met een verleden in het Sliedrechtse tenue. Dit seizoen zijn ze al twee keer eerder op bezoek gekomen in de Basis. In de competitie wist Sliedrecht thuis met 3-0 te winnen en in de beker trok Utrecht met 2-3 aan het langste eind. De competitiewedstrijd in Utrecht ging met 3-2 naar de dames uit de Domstad. Uit alles blijkt dat beide teams aan elkaar gewaagd zijn en het een mooie wedstrijd zal worden!

Sliedrecht zal alles op alles moeten zetten om de wedstrijd van morgen te winnen. Een overwinning laat Sliedrecht niet verder achteropraken in de stand en bij de volle buit zouden ze Utrecht zelfs passeren. De Dames hebben de power om de wedstrijd tot een goed einde te brengen, maar zien en horen zich graag gesteund door u als publiek.

Dus…. komt allen. Vanaf 19:30 uur is de wedstrijd ‘los’. En het Bankie is geopend…


Terug naar nieuws overzicht


Business Club