18|02

Super-Super-Super Saturday

Zo bont als we het vandaag gaan maken, hebben we het nog niet vaak gedaan. Zowel Dames 1, Dames 2 als Heren 1 spelen thuis. Alleen Heren 2 moet weer zo nodig in Meijel gaan spelen ;-)

Super-Super-Super Saturday

Het is grote Beker dag… volop actie dus in de Regiobeker, waarin maar liefst zes Sliedrechtse teams deze middag aantreden in Dordrecht.

Maar ook in de Nationale Beker is het raak. Om 15:30 uur speelt Dames 1 tegen Apollo 8 in de uitgestelde kwartfinale van de Nationale Beker. Een bijzonder spannende pot… wie mag het in de halve finale gaan opnemen tegen FAST? Op zich hebben we een goed track record tegen de club uit Borne, maar zoals het gezegde luidt, biedt dat geen garanties voor de toekomst.

Om 18:00 uur is dan het centre court aan Dames 2. Na de verliespartij van afgelopen weekend is het weer eens tijd voor een lekkere winst. Tegen Dames 1 van Armixtos, de nummer 7 van de Topdivisie, zou dat te doen moeten zijn. Kom op meiden… binnenhalen die drie punten!

Het sluitstuk staat dan vanaf 20:30 uur geprogrammeerd: Heren 1 versus Lycurgus Groningen in de halve finale van de Nationale Beker. Vanavond en morgen strijden onze mannen voor een historische plek in de finale van de Beker én revanche op de uitschakeling van Heren 2 in de kwartfinale van de Beker door datzelfde Lycurgus. Onze jongens kunnen alle support gebruiken, dus kom naar De Basis en zorg dat ze een goede uitgangspositie bereiken voor de return, morgen in Groningen.


Terug naar nieuws overzicht


Business Club