04|04

Tim Oskam neemt afscheid

Morgen vanaf 21:15 uur is Tim Oskam nog één keer te bewonderen in de blauw-witte kleuren van Sliedrecht Sport. De inmiddels 53-jarige topspelverdeler zal zijn laatste wedstrijd spelen tegen Next Volley Dordrecht. Een regionale rivaal waar Tim graag van wint, maar ook jaren speler en trainer/coach is geweest.

Tim Oskam neemt afscheid

Vanaf het seizoen 2019 / 2020 is Tim een vaste kracht geweest in het All Stars team van Sliedrecht Sport en heeft met zijn set-up’s, bravoure en ongelofelijke doortikballen, menig tegenstander de stuipen op het lijf gejaagd. Maar ook voor Tim gaan de jaren tellen en hij heeft besloten om te stoppen.

Met zijn 53 jaar heeft Tim inmiddels een dijk van een spelers carrière binnen Sliedrecht Sport en daar buiten. Hij is begonnen bij volleybalvereniging Delta in Zwijndrecht. De sporthal van Delta was een oude boerderij omgebouwd tot sporthal. Tim denkt nog vaak terug aan zijn tijd bij Delta en de warme douches daar. Hij heeft in zijn volleybal loopbaan meer dan twintig jaar voor Sliedrecht Sport gespeeld waarvan twaalf jaar in Heren 1.

Ook als trainer heeft Tim bij Sliedrecht in de jaren 2013 tot en met 2016 samen met Gert-Jan Toonen aan het roer gestaan van Heren 1. Daarna is Tim twee jaar hoofdtrainer geweest bij streekgenoot Next volley Dordrecht.

Tim is een persoonlijkheid binnen en buiten het veld. Hij is nu nog steeds fanatieker dan menig professional, (soms iets te) recht door zee, maar zeker ook in voor een kleine shotje voor de wedstrijd om te gewrichten te smeren. We gaan hem missen als speler en persoon.

Kom vrijdag nog één keer kijken naar Tim en de overige, en inmiddels krakende legendes van Heren 4. En als je tijdens de wedstrijd twee fluitjes hoort, dan weet iedereen waar de bal heen gaat!!


Terug naar nieuws overzicht


Business Club