10|06

Twee Sliedrechtse bronzen plakken bij nationale volleybalkampioenschappen Basisscholen

Tijdens de landelijke kampioenschappen volleybal voor Basisscholen hebben zowel de Oranje Nassau- als de Joh. Calvijnschool beslag weten te leggen op een derde plek.

Twee Sliedrechtse bronzen plakken bij nationale volleybalkampioenschappen Basisscholen

De kampioenen van het door Sliedrecht Sport tijdens de voorjaarsvakantie georganiseerde Rabobank Schoolvolleybaltoernooi hadden eerst al op 25 mei alle concurrenten uit de Regio Zuid van de Nederlandse Volleybalbond achter zich gelaten. Op 9 juni mochten maar liefst drie Sliedrechtse teams (Joh. Calvijnschool Groep 7 en 8) en Oranje Nassauschool (Groep 6)) aantreden in Houten om de strijd aan te gaan om de nationale prijzen. De Sliedrechtse vertegenwoordigers van Groep 6 en 7 lukten het om het podium te bereiken met een prachtige derde plaats. Groep 8 van de Joh. Calvijnschool eindigde op de zesde plek.

Op de hoofdfoto het team van de Oranje Nassauschool bestaande uit Evi Baan, Lieke de Vries, Rosanne Koetsveld, Jiska van de Luitgaarden en Elijah Gort.

Joh. Calvijnschool Groep 7: 3e plek voor Richard Baggerman, Boas Hoekwater, David van Heteren, Justin van der Linden (alle vier uit Sliedrecht Sport C1), Justin Kok en Jefta Stam.
Joh. Calvijnschool Groep 7: 8e plek


Terug naar nieuws overzicht


Business Club