08|04

Vacature Partymanager Bankie

Opgelet! Het leukste grandcafé van Sliedrecht… nee van Nederland, is op zoek naar een partymanager. In het Bankie worden regelmatig feesten, recepties, meetings en vergaderingen voor bedrijven en particulieren georganiseerd. De partymanager neemt een aantal van deze evenementen voor zijn of haar rekening en laat alles op rolletjes verlopen.

Het betreft een betaalde functie voor 12 tot 15 uur per week, waarbij je flexibel en in overleg inzetbaar bent.

Vacature Partymanager Bankie

Waar zijn we naar op zoek?
Heb jij ervaring in de horeca, ben je flexibel inzetbaar en kun je ervoor zorgen dat feesten, vergaderingen en andere evenementen perfect verlopen? Dan komen we graag met je in contact. Je maakt het de gasten naar de zin en zorgt voor tevreden klanten. Met overzicht en rust stuur je de medewerkers aan. Natuurlijk sta je zelf je mannetje en organiseer je het feest van begin tot einde. Prachtig werk in een supergezellige omgeving!

 

Wie ben jij?

Wat kunnen wij jou bieden?

 

Hoe zien je werkzaamheden eruit?

Over het Bankie
Sinds 2017 is het Bankie het sfeervolle thuishonk van Sliedrecht Sport. In het Bankie werkt behalve een aantal betaalde krachten ook een heel ‘leger’ vrijwilligers. In jouw rol ben je verantwoordelijk voor de aansturing van het betaalde personeel. Naast de sportkantine heeft het Bankie de ambitie om een brede maatschappelijke functie in te vullen. We ambiëren bijvoorbeeld een functie in de wijk en zien onszelf als interessante vergaderlocatie voor bedrijven. Alles bij elkaar wil het Bankie bruisen. Ons doel is dat er altijd iets te beleven is. Als partymanager kun je daar een mooie rol in spelen.

 

Interesse?
Ben je geïnteresseerd en denk je: die functie is écht iets voor mij. Neem dan contact op met Sander Mijnster en laat ons weten wat jouw motivatie is. Daarna volgt een kennismakingsgesprek.


Terug naar nieuws overzicht


Business Club