10|04

Vacatures voor volleybaltrainers

We zijn op zoek naar twee enthousiaste en ervaren volleybaltrainers, die ieder twee avonden in de week training geven aan drie verenigingsteams van Sliedrecht Sport.

Het betreft betaalde functies voor elk ±10 uur in de week.

Vacatures voor volleybaltrainers

In totaal betreft het dus zes trainingen van elk anderhalf uur zaalvolleybal per trainer en het gaat om zowel jeugd als senioren waaraan training wordt gegeven. De vereniging doet voor de coaching van deze teams een beroep op vrijwilligers en ouders.

 

De taken
Je werkzaamheden bestaan uit:

 

Wie zoeken wij?
Jij bent een enthousiaste en ervaren (sport)docent of trainer voor de invulling van de omschreven functie. Je hebt ruime ervaring in volleybaltraining (minimaal VT2-diploma, of bereid diploma te behalen) vindt het leuk om sporters les te geven en volleybalvaardigheden bij te brengen, maar zeker ook leuke trainingen neer te zetten om sporters plezier in hun sport te geven. Je woont in of in de omgeving van Sliedrecht.

 

Wat bieden wij?
Sliedrecht Sport behoort tot de meest actieve en bruisende volleybalverenigingen van Nederland. We bieden je een professionele en plezierige werkomgeving, waarbinnen er veel gelegenheid is om jouw ideeën te ontplooien. Je overlegt en stemt af met andere trainers. Daarnaast is er ruimte om jezelf te ontwikkelen als trainer, onder andere door de contacten met de toptrainers binnen de vereniging. Sliedrecht Sport biedt verder passende salariëring voor deze functie.

 

Contact
Heb je interesse? Neem contact op met Krista Verhaar, secretaris Sliedrecht Sport

 

Over Sliedrecht Sport
Sliedrecht Sport is één van de grootste volleybalverenigingen in Nederland. We hebben ruim 600 leden en er spelen meer dan 50 teams competitie. Sliedrecht Sport werkt vanuit de verenigingsgedachte. Dit betekent dat naast volleybal het sociale contact met elkaar erg veel aandacht krijgt. Er wordt gewerkt met elkaar en voor elkaar.

Sliedrecht Sport is ambitieus en streeft altijd naar het hoogst haalbare. Graag bieden we al onze leden de gelegenheid met plezier te volleyballen en zich te ontwikkelen. Bij Sliedrecht Sport is het streven om al onze leden goede training te bieden door een ervaren trainer en met behulp van goede faciliteiten.


Terug naar nieuws overzicht


Business Club