10|02

Verkoop ei, win Yorick

Eindelijk een traditie die wel doorgaat: het Sliedrecht Sport Nationaal Kampioenschap paaseitjes verkopen. En wie wint... krijgt een stevig robbertje met Yorick de Groot en Stefan Boermans cadeau. Uhm... voor de duidelijkheid: beachvolleybal that is. Dus zet 'm op!

Verkoop ei, win Yorick

De Sliedrecht Sporter van de eeuw, de man met de hamer, de enige Koning Inslaan en onze toekomstig Olympisch Kampioen… We hebben het natuurlijk over Yorick de Groot! Oké prima, maar wat moet ik met deze informatie? Nou, hij gaat jou een BeachClinic geven samen met zijn beachvolleybal partner Stefan Boermans.

Ja ja, goed verhaal! Hier staat zeker iets tegenover?

Dat klopt. Maar… het is vrij simpel! Je moet de meeste paaseitjes van Sliedrecht Sport verkopen. Als jij wint, mag je met minimaal tien vrienden, vriendinnen, teamgenoten of familieleden het zand op voor een clinic van deze toppers.

Een zakje chocolade paaseitjes (puur, wit en melk) à 250 gram kost slechts 2,75 euro en voor twee zakjes hoeven zelfs maar 5 euri afgetikt te worden.

Oké, ik wil direct beginnen. Waar moet ik zijn?

De verkooplijst is te downloaden via deze link. Zorg dat je de lijst duidelijk invult en dat je jouw naam als verkoper natuurlijk niet vergeet.

De lijst en het geld moet vóór 1 maart ingeleverd zijn. Dat kan door:

De opbrengsten gaan volledig naar leuke en nuttige activiteiten voor jong en oud van onze mooie club.

Succes! Wees snel en creatief, want alleen de beste verkoper wint de prijs.


Terug naar nieuws overzicht


Business Club