25|10

Volleybal.nl zet Niels Vermeulen in the picture…

"Inmiddels voel ik me ook wel een beetje Sliedrechts."

Volleybal.nl zet Niels Vermeulen in the picture…

Foto: Pim Waslander

“Ik leef per seizoen en kijk nooit zo ver vooruit. Afgelopen zomer ben ik afgestudeerd in Bedrijfseconomie en ben ik ook aan het werk. Dus zolang het daarmee te combineren valt, zie ik wel wat de toekomst brengt. Eerst maar genieten van de Eredivisie met Sliedrecht en de vruchten plukken van waar we zo hard voor hebben gewerkt. Ik heb het super naar mijn zin bij deze club, het is mijn tweede thuis. Ik ben geboren en getogen Tilburger en heb daar ook altijd gespeeld, maar inmiddels voel ik me ook wel een beetje Sliedrechts. Wat wel heel leuk is trouwens: sinds dit seizoen speelt David Azantilow bij Sliedrecht Sport. Vroeger zaten wij in hetzelfde team bij Triade VCT in Tilburg en we zijn altijd vrienden gebleven. Nooit gedacht dat we nog eens samen zouden spelen, dus dat is extra tof dit seizoen.”

Lees via deze link het hele artikel.


Terug naar nieuws overzicht


Business Club