21|02

We gaan weer aan de paaseitjes!

Het is weer zover! De jaarlijkse paaseitjesactie staat voor de deur. Met dit jaar extra prijzen. Voor iedere verkoper die minimaal 25 zakjes verkoopt, is er ook prijs! Vraag dus niet alleen aan je buren of familie, maar ga bijvoorbeeld ook eens langs bij een bedrijf. Die kopen er vaak meer tegelijk.

We gaan weer aan de paaseitjes!

Verkoop jij minimaal 25 zakjes?
Bij het verkopen van minimaal 25 zakjes, ontvang je een Gala mini volleyballetje. Maar doe je nog meer je best en verkoop jij de meeste paaseitjes?

1e Prijs meisjes
Verkoop jij als meisje de meeste paaseitjes, dan win jij een speciale training voor je team en je vrienden/vriendinnen. Deze training zal gegeven worden door drie hele toffe meiden van Dames 1! Dus… snel aan de slag met je verkooplijst!

1e Prijs jongens
Verkoop jij als jongen de meeste paaseitjes, dan win jij een speciale training voor je team en je vrienden/vriendinnen. Deze training zal gegeven worden door drie hele leuke spelers van Heren 1! Rapido… je lijst invullen!

De paaseitjesactie
In de week na de voorjaarsvakantie worden de verkooplijsten bij de CMV- en C-jeugd uitgedeeld maar als je eerder wilt beginnen, kun je de lijst ook downloaden van de website. En natuurlijk kunnen alle teams meedoen aan deze paaseitjes actie! Hoe meer zielen …

Een zakje chocolade paaseitjes met puur, wit en melk van 250 gram kost 3,50 euro. Twee zakjes gaan voor 5 euro.

Zorg dat je de lijst duidelijk invult met jouw naam als verkoper en je emailadres. De lijst en het geld moeten vóór 16 maart ingeleverd zijn. Mail de lijst naar activiteiten@sliedrechtsport.nl of stop ‘m in de brievenbus van de familie Vlot in de Middeldiepstraat 98.

Maak het bedrag in één keer over naar IBAN NL76 RABO 0342 7363 53 t.n.v. Sliedrecht Sport.

De opbrengst gaat naar de blauw-witte activiteiten voor jong en oud. Weet jij al een leuke activiteit?Geef het ons door!

Succes en wees creatief!


Terug naar nieuws overzicht


Business Club