24|04

Wedstrijden kwart- en halve finales Regiobeker bekend

De indelingen voor de kwart- en halve finales in de Regiobeker Zuid zijn bekend. Er wordt op zaterdag 30 april gespeeld in De Dijk in Dordrecht en in onze eigen De Basis. Voor Sliedrecht komen de selecties van Meiden A, B en C, Jongens A, B en C én Dames 3 in actie.

Wedstrijden kwart- en halve finales Regiobeker bekend

We beginnen in De Basis. Daar treden om 10:00 uur zowel Meiden B als C in de arena voor hun halve finales. De BN’s spelen tegen Volley2B en de C’s nemen het op tegen Voleco. Beide wedstrijden gaan om drie gewonnen sets. De winnaars gaan door naar de finales.

Vanaf 13:00 uur is het dan de beurt aan de kwartfinale van Dames 3. Zij mogen, in De Basis, in twee sets tegen VC Wik uitmaken wie er door gaat naar de halve finale. Winnen beide teams één set, dan bepaalt het saldo van de voor- en tegenpunten wie wint. Is ook dat gelijk, dan volgt een derde set (tot 15 met 2 punten verschil).

Bij winst voor Sliedrecht wacht om 16:00 uur de halve finale tegen Next Volley Dames 2. Hier wordt weer gespeeld om drie gewonnen sets.

Eveneens om 16:00 in De Basis, start de halve finale van Jongens A tegen die van Next Volley. Wederom een duel om drie gewonnen sets.

De Dijk – Dordrecht
In Dordrecht is de eerste Sliedrecht-pot om 13:00 uur. In de kwartfinale probeert de Meiden A-selectie die van Volley2B uit te schakelen. Een pot in twee sets (zie systeem D3). Bij winst is de halve finale, om drie gewonnen sets, om 15:30 uur tegen de winnaar van het gevecht tussen Next Volley en VOKO.

Jongens C is vanaf 14:15 uur in De Dijk in actie te zien. Zij spelen de halve finale in poulevorm. Eerst tegen Voleco en om 15:30 uur tegen de Dordtenezen van Next Volley. De wedstrijden behelzen twee sets. De poulewinnaar is door naar de finaledag.

In zo’n zelfde systeem werkt Jongens B hun halve finale af. Om 15:30 uur tegen Smash ’66 en om 18:00 uur tegen de thuisploeg uit 078: Next Volley.


Terug naar nieuws overzicht


Business Club