31|03

Wilco Struijk blikt vooruit naar laatste thuiswedstrijd H1 dit seizoen

Een week na de heerlijke overwinning op Dynamo staat er morgen wederom een attractieve pot volleybal op het programma. Na een midweeks bezoek aan Groningen ontvangt Sliedrecht Sport Heren 1 namelijk de mannen van SSS uit Barneveld. De wedstrijd start om 20:00 uur in sporthal De Basis.

Wilco Struijk blikt vooruit naar laatste thuiswedstrijd H1 dit seizoen

Foto: Rick den Besten

Dit is dan meteen alweer de laatste thuiswedstrijd van de blauw-witten in deze Kampioenspoule. De nummer een en twee van deze poule zullen in een best of five uit gaan maken wie er landskampioen wordt. Beide teams van het treffen van zaterdag in De Basis zullen hier helaas geen deel van uitmaken.

Het toch wel glorieuze optreden in de reguliere competitie heeft in de Kampioenspoule helaas nog geen goed vervolg gekregen voor de bezoekers uit Barneveld. Ook het team van Paul en Marnix heeft zijn meerdere moeten erkennen in de traditionele top drie en staat inmiddels op ruime achterstand.

Sliedrecht Sport boekte afgelopen zaterdag pas de eerste overwinning in de Kampioenspoule. Wel lieten de mannen zien altijd goed partij te kunnen bieden tegen de favorieten. Nu blijkt dat deze talentvolle selectie komend seizoen grotendeels bij elkaar blijft, biedt dit mooie kansen voor Eredivisie volleybal in Sliedrecht.

Zaterdag komen de teams elkaar voor de derde keer tegen dit seizoen. Alle drie de voorgaande wedstrijden eindigden in een overwinning voor de Barnevelders. Sliedrecht zal vanzelfsprekend uit zijn op revanche en strijden voor iedere punt, zoals u gewend bent.

Achter de schermen zijn beide teams al druk bezig met het volgende seizoen. Paul en Marnix waren er als de kippen bij om onder andere oud-Sliedrecht Sport’er Mika Prins vast te leggen. Oud-Sliedrecht Sport’er Tom Koops raken ze echter kwijt aan Orion. Bij Sliedrecht zijn twee oud-VCN’ers vastgelegd, evenals de ruim twee meter lange middenman Jacob Krijnsen.

Maar goed, zo ver is het nog niet. Eerst nog maar even de laatste thuiswedstrijd van 2022-2023 afwerken. Datzelfde geldt overigens voor Dames 2, dat het vanaf 17:15 uur opneemt tegen Dames 1 van VCN.

Kom dus in groten getale uitwuiven in de mooiste en gezelligste sporthal van Nederland. Tot zaterdag!


Terug naar nieuws overzicht


Business Club