11|11

Wilco Struijk verwacht winst tegen ZVH: zijn voorbeschouwing…

Na een heerlijke reeks vorige week, twee maal winst tegen respectievelijk VCN en Talentteam, komen de mannen van Reco ZVH morgen op bezoek in sporthal De Basis. Een mooie mogelijkheid voor een winning streak van vijf potjes!

Wilco Struijk verwacht winst tegen ZVH: zijn voorbeschouwing…

Foto: Rick den Besten

Reco ZVH is ooit gestart als Zevenklappers en was voorheen ook bekend als, onder andere, VC Nesselande. In 2011 werd het team zelfs landskampioen als Rivium Rottedam. 
Momenteel is het team, dat onder leiding staat van oud-international Kristian van der Wel, echter met twee wedstrijdpunten te vinden op de laatste plaats.

Afgelopen weekend werd er in Zevenhuizen met 0-3 jammerlijk verloren van Simplex SSS, het keurkorps van onze oud-trainers Paul en Marnix. Reco ZVH, met oud Sliedrecht-Sporter Mika Prins in de gelederen, wist dit seizoen nog geen enkele winst te behalen. Tegen zowel Taurus als VCN waren de heren er dichtbij, maar werd de vijfde set verloren.

Onze mannen zijn momenteel terug te vinden in het linker rijtje. Inmiddels worden de omstandigheden ook weer wat gunstiger; de ziekenboeg lijkt langzaam leeg te lopen. Marius, Martijn  en Hugo zijn gelukkig weer op de weg terug en kunnen weer wat punten gaan spelen.

De afgelopen wedstrijden werd er een beroep gedaan op de tactische creativiteit van Martijn en Frank. Zo speelde spelverdeler Rick tegen VCN als diagonaal. Voor aanstaande zaterdag kan er een beroep worden gedaan op alleskunner Gerard Baan. Reken daarbij op een goede teamgeest en alle ingrediënten voor een mooie pot volleybal zijn aanwezig.

De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Matthijs Pals en start om 20.00 uur. Graag zien we jullie dan ook weer in groten getale in de mooiste en gezelligste sporthal van Nederland, tot morgen!


Terug naar nieuws overzicht


Business Club