22|12

Zaterdag Matchday: Dames 2 in De Basis tegen Roy Kroons Voltena

De competities zijn met Kerstreces, maar in de Nationale Beker hebben we nog drie wedstrijden te spelen. Eentje daarvan is maar thuis: Dames 2 tegen Voltena Dames 1.

Zaterdag Matchday: Dames 2 in De Basis tegen Roy Kroons Voltena

Foto: Peter Verheijen

In de 1/8e finales van de Beker begint de wedstrijd van Dames 2 om 15:00 uur. Het wordt sowieso een bijzonder potje…

Van de veertien speelsters van Voltena Dames 1 is een aantal gestopt en ook de hoofdcoach, trainer en teammanager zijn ermee opgehouden. Inmiddels is er een nieuwe trainer-coach aangesteld in de vorm van niemand minder dan onze eigen Roy Kroon. Het wordt dus zijn debuut als coach van de Werkendamsen.

Ook ons Heren 1 komt in actie in de Nationale Beker. Vanaf 19:00 uur nemen zij het op tegen Heren 1 van Sovoco (Tweede Divisie) in Soest. De wedstrijd is live te volgen via deze link.

Een half uurtje later komt Dames 1 in actie; eveneens in de 1/8e finales Beker. In Groningen spelen ze om 19:30 uur tegen Tweede Divisionist Oranje Nassau.

Op papier zou het allemaal goed te doen moeten zijn voor Dames 1 en Heren 1, tegen twee Tweede Divisionisten. Nu maar hopen dat ze geen Ajaxje doen…

De wedstrijd van Heren 2 is uitgesteld naar 6 januari om 16:30 uur: in Assen tegen mede Topdivisionist Sudosa-Desto Heren 1.

 


Terug naar nieuws overzicht


Business Club